Welkom bij

AUTOBEDRIJF STIPT

Dé autodealer van het DENHAAG.
Wij zijn Autobedrijf Stipt, dé autodealer met 1ste vestiging in DenHaag. Een familiebedrijf. En gespecialiseerde dealer van de sterke merken Volkswagen, Audi, Seat en ŠKODA.

Net voor de zomer 2019 hebben wij besloten een autobedrijf te starten. Twee familiebedrijven die hun krachten hebben gebundeld om te bouwen aan een toekomstgericht dealerbedrijf met een uitermate sterke positie in ‘Denhaag’.
Als collega’s hebben we een sterke band met elkaar en zijn hiermee graag van waarde voor onze omgeving. We spreken dezelfde taal en begrijpen elkaar, zo is onze dienstverlening persoonlijk en staan we altijd open en eerlijk naast onze klant.

Als Autobedrijf stipt doen wij zoveel meer: We hebben de blik gericht op de toekomst van mobiliteit, zonder de verkoop en het onderhoud van auto’s uit het oog te verliezen. We hebben altijd een oplossing op maat: van schadeherstel, (private)lease tot een ruim aanbod occasions. Zo bieden wij een totaalpakket aan mogelijkheden waarvoor onze klant ons nog generaties weet te vinden.

AutoBedriff Stipt'S tijdlijn vanaf het begin

onze geschiedenis

 • 1

  Het begin

  Autobedrif Stipt werd eind 2019 opgericht om de verkoop van gebruikte auto's naar Den Haag nieuw leven in te blazen.

 • 2

  Lancering van nieuwe website

  Om u 24/7 van dienst te kunnen zijn, hebben we onze geweldige website in 2020 gelanceerd.

 • 3

  Nieuwe servicegarage

  We kijken ernaar uit om de service in onze nieuwe autogarage binnenkort te starten.